ИСТОРИЯ

Историята на ДЕРОНИ започва през 1991 г. Днес 28 години по-късно, компанията се гордее с изграден напълно затворен производствен цикъл за зеленчукови храни, както и с производство на разнообразни хранителни продукти в България. Развива активна износна дейност в повече от 14 страни по света.

Дерони притежава три производствени предприятия в градовете Стара Загора и Хасково, а също така и предприятие за отглеждане на свежи зеленчуци и разсад.

                Разнообразните зеленчуци, необходими за производствения процес се отглеждат в едни от най-големите зеленчукови градини на територията на България - Градините на ДЕРОНИ. Разположени са на около 3020 дка капково-поливни площи в Горнотракийската низина (землището на село Богомилово).

                Всяка година в градините на Дерони се отглеждат около 8 милиона  зеленчукови растения: чушки, домати, патладжани, краставички и други зеленчукови култури.

НАПЪЛНО ЗАТВОРЕН ПРОИЗВОДСТВЕН ЦИКЪЛ

Напълно затвореният цикъл на производство, започващ от малките  семенца, позволява отглеждане на вкусни зеленчуци, от които се произвежда богатата гама от вкусни  и пълноценни зеленчукови  хранителни продукти.

Дерони предлага повече от 400 артикула: лютеници – едросмлени, финосмлени, пиперици, кетчупи, богата гама от сосове на доматена и майонезена основа, соеви сосове, макаронени продукти, зеленчукови консерви, готови зеленчукови ястия.

КАЧЕСТВОТО Е НАША ОТГОВОРНОСТ

Гордеем се с контрола на качеството, който извършваме, през целия цикъл на нашето производство.

Фабриките на Дерони притежават три химични и една микробиологична лаборатории, оборудвани с всички необходими апаратури.

Компания Дерони има внедрена интегрирана система за управление и контрол на качеството и безопасността на храните.

Входящ контрол на суровините и спомагателните материали- анализ на всяка партида на суровините и материалите в лабораториите на консервните фабрики на Дерони по съответните показатели.

Технологичен производствен контрол, който включва контрол на вложените суровини, технологичното време, рН, сухото вещество и др.

Анализ на готовия продукт и издаване на удостоверение за качество.

Трите фабрики на ДЕРОНИ са сертифицирани с  необходимите Европейски стандарти:

ISO 9001: 2015 – система за управление на качеството; ISO 22000: 2005 – система за управление на качеството  и безопасност на храните; IFS  - Международен стандарт за хрaни.

© 2016 Deroni Ltd. All Rights Reserved.